neděle 28. prosince 2014

Léčivé kameny přejí šťastný a úspěšný rok 2015


Přejeme všem, ať je váš nový rok šťastnější a úspěšnější, než rok, jenž právě končí. 



Přejeme především hodně zdraví, ať k němu netřeba léčivých kamínků, ty ať jsou jen pro radost. Do našeho přání jsme vložili léčivé kamínky, aby vám přinesly to nejlepší do roku 2015.

Prvním je nádherně modrý tyrkys, protože tyrkys je ochranný a posilující léčivý kámen.
Přináší vnitřní klid a působí proti depresím a strachu. Svému majiteli přináší tyrkys radost a bohatství. Ať vám dá v novém roce bezpečí a radost.

Dalším je něžný růženín. Růženín symbolizuje oddanou lásku a pozitivní vztahy mezi lidmi. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu. Dává sílu odpouštět. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Ať vám růženín v novém roce dá lásku a změny, jež třeba v novém roce přijdou, ať jsou jen pozitivní.

Třetím kamínkem je oranžově zbarvený karneolKarneol přináší pozitivní pohled na život a směřuje k úspěchu v podnikání, v lásce i dalších oblastech života. Motivuje k vynaložení aktivity pro dosažení stanovených cílů. Karneol pomáhá ovládat pocity žárlivosti, závisti a vzteku. Má uklidňující vlastnosti a navozuje rovnováhu těla i duše. Vedle toho povzbuzuje sexuální aktivitu a partnerskou lásku. Ať vám karneol dá v novém roce úspěch, klid v duši a lásku těch, na nichž vám záleží.

Nemohli jsme opomenout křišťál s inkluzemi turmalínu. Toto je velmi silný kamínek, který v sobě snoubí silnou ochranu, kterou poskytuje turmalín, a křišťál, který je univerzální léčivý kamínek, který zesiluje pozitivní energie a naopak pohlcuje ty negativní. Ať vám dá v novém roce bezpečí a ochranu před negativními lidmi ve vašem okolí, ať vám dodá duchovní sílu a vnese harmonii do vašeho života.

Pátým kamínkem je zelený jadeit. Zelená je uklidňující barva a jadeit nejen uklidňuje, ale především přitahuje lásku a finanční stabilitu. Jadeit dodává pozitivní energii a vřelý vztah k ostatním i k sobě samému. I když jadeit podněcuje získávání peněz, rozvíjí zároveň skromnost a odstraňuje rozhazovačnost. Jadeit působí na životní vitalitu a má sílu prodlužovat život. Dodává moudrost, harmonii, štěstí a přátelství. Dokáže ochránit před neštěstím, nehodami a vytváří ochranou bariéru, která pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Ať vám v novém roce jadeit přinese prosperitu, moudrost, štěstí a zdraví.

Modrobílý sodalit dodává odvahu k dosahování vytyčených cílůChrání před konflikty a napomáhá k dosažení kompromisu a shody s okolím. Odhaluje příčiny obav, fobií a pocitů viny. Pomáhá odstranit svazující pocity bezmoci, nerozhodnosti a neschopnosti.
Sodalit zvyšuje sebevědomí a prohlubuje lásku a obdiv k sobě samému. Ať vám sodalit dá v novém roce sílu dojít do cíle toho, co si přejete a čeho chcete opravdu dosáhnout.


Žádné komentáře:

Okomentovat