sobota 14. března 2015

Jak používat drahé kameny k získání lásky?


„Nech milovat nyní ty, kdo nikdy před tím nemilovali. Nech ty, kdo vždycky milovali, ať nyní milují více“. Tato dojímavá, poetická a pravdivá slova o lásce napsal už dávno ve své básni irský básník Thomas Parnell (1679–1718). Máme tento citát moc rádi a proto jsme povídání o kamíncích lásky začali právě jím. Dnes už jen málo lidí pochybuje o tom, že existují drahé kameny, které nám mohou pomoci lásku nejen získat, ale i dávat. Růženín, smaragd, měsíční kámen, lapis lazuli, jadeit (nefrit)… to je jen několik drahých kamenů, které jsou oblíbené pro své vlastnosti související s láskou. Méně známou je skutečnost, že jednotlivé kameny lze spolu účinně kombinovat a tím mít větší jistotu, že v lásce nalezneme právě to, co hledáme a chceme. Především růženín je úžasným "kombinačním kamenem" pro lásku.

Každý drahý kámen má jedinečné vlastnosti. V tomto článku, se podíváme na některé rozdíly a také na to, jak kombinovat odlišné typy kamenů k dosažení štěstí a spokojenosti v lásce a v milostném životě tak, aby posloužily právě vašemu konkrétnímu záměru a potřebám v lásce a partnerském  či citovém vztahu.

Něžný růženín je nejlepším kamenem lásky

Najděte svou spřízněnou duši s pomocí léčivých kamenů

Nalezení pravé lásky může být obtížné. Pouhý projev chtění nebo touhy vás dostane do pozice potřeby, což může být frustrující a může způsobit, že se cítíte být méně výkonní. Buddha měl pravdu, když řekl, že zdrojem veškerého trápení je touha.
Je zřejmé, že pokud hledáte lásku, jste v pozici touhy. Váš emocionální a duševní postoj k dosažení čehokoli ve Vašem životě, je velkou částí toho, co předurčuje váš úspěch. To je více než pravdivé zvlášť tehdy, kdy někdo hledá lásku partnera z důvodu intenzity emocí umožňujících milovat a být milován.
Hledání lásky může znamenat to, že se člověk necítí v bezpečí nebo je rozpačitý, bez sebevědomí. Možná jste měli v minulosti špatný vztah a bojíte se otevřít nový kvůli možné další bolesti a zklamání. Pokud máte v sobě hodně studu, potom udělat první krok k seznámení se může zdát téměř nemožné. Můžete mít pocit osamělosti a nevěříte, že by někde skutečně mohl být někdo pouze pro vás.
Snaha přilákat lásku může rozvířit nesčetné množství nezdravých emocí, které mohou blokovat Váš záměr a pozornost.
Drahý kámen s vlastnostmi příznivými pro lásku vám spřízněnou duši přímo nezjeví, ale může vám pomoci vytvořit takový stav mysli, který umožní najít takovou lásku, jakou hledáte. Hledání Vám usnadní využití energie, kterou drahé kameny vyzařují.


Pokud hledáte nejlepší kámen k získání lásky, romantický růženín je vaším kamenem

Růženín je tak silný v otevření srdce na tak mnoha úrovních, že často potřebuje ametyst, aby došlo k utlumení jeho energie.
Růženín je kamenem bezpodmínečné lásky. Uklidňuje, pomáhá k ocenění sebe sama a k lásce k vlastní osobě, pomáhá být vnímavý, posiluje empatii, obnovuje důvěru a vytváří vnitřní harmonii.
Pokud jste nikdy nepřijali lásku, otevře vám růženín cestu, pokud jste se v lásce ztratili, poskytne vám útěchu a pohodlí, pokud jste trpěli nešťastným vztahem, převezme negativitu a pomůže najít důvěru v sebe sama a sebeúctu.

K získání lásky lze použít růženín některým z těchto způsobů:

·         Umístěte růženín na místo, kam chcete přivést lásku tak, aby byla všude kolem Vás.
·         Použijte hůlku z růženínu k soustředění se na záměr najít spřízněnou duši.
·         Kamínek růženínu pod polštářem přinese lásku do Vašich snů. Růženín ve tvaru srdce je velmi silným symbolem lásky. Růženín ve tvaru vejce může podporovat plodnost.
·         Nošením šperků z růženínu lze přilákat lásku, nebo podpořit lásku v sobě samých.

 
Růženín je dostupný v mnoha tvarech a podobách

Kombinace růženínu s dalšími kameny lásky


Zvolený účel
Kombinace drahých kamenů
K upevnění vzájemných vztahů
růženín + chryzokol
K překonání žárlivosti
růženín + chryzopras
Pro zvýšení schopnosti otevřít se novým zkušenostem  
růženín + peridot (olivín) nebo azurit
Stát se více otevřeným k okolí 
růženín + imperiální topaz nebo citrín
K překonání strachu nebo obav týkajících se záležitostí „srdce“
růženín + melounový turmalín


Drahé kameny můžete dát společně do váčku a nosit jako amulet nebo umístit do ozdobné misky, nebo je držet v dlani při meditaci nebo zvolit jiný způsob, který Vám bude nejpříjemnější k získání energie z drahých kamenů. Skvělým způsobem je kombinování náramků třeba se sekaných kamínků, u kterých je velký výběr z mnoha druhů léčivých kamenů a přitom za příjemné ceny. článek o tom, jak nejlépe kombinovat náramky z drahých kamenů najdete zde.


Děkujeme za přečtení.


Důležité upozornění: všechny zde uvedené údaje o léčivých vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu. Mějte vždy na paměti, že použití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že cítíte na sobě příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte svého lékaře!Schopnosti léčivých kamenů používejte pouze jako dodatek ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu.


© 2015 www.nefertitis.cz. Tento článek jako celek ani jeho části nesmí být kopírován a rozšiřován bez předchozího písemného souhlasu www.nefertitis.cz. Naše články jsou chráněny ochranou Copyscape a jejich kopírování je dohledatelné a prokazatelné. V případě, že byste informace z článku chtěli použít pro svůj blog apod., kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím emailu na  info@nefertitis.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat