sobota 28. června 2014

Hiddenit vlastnosti a použití polodrahokamu

         Plníme přání naší příznivkyně na našem Facebook profilu a přinášíme článek o překrásném kameni Hiddenitu. Vzhledem k tomu, že tento kámen je v České republice prakticky neznámý, je o něm málo napsáno, rozhodli jsme se tentokrát k velmi obsáhlému článku, kde je uvedeno vše, co o tomto kameni - jednom z nejlepších z hlediska léčivých vlastností , víme.  Prosíme tedy o trpělivost při dlouhém čtení, které ale - věřte nám - stojí za trochu času a trpělivosti.

Hiddenit, nádherný kámen v odstínech zelené – od světle zelené až po barvu podobnou smaragdu, je obecně kamenem, podporujícím růst. Hiddenit je kamenem vývoje, pomáhat jednotlivcům růst duchovně a emocionálně, zvyšuje naše poznání o kolektivní odpovědnosti za péči o Zemi. Podporuje nové začátky a zaměření se na současnost, pomáhá nám vzdávat se křivd z minulosti nebo úzkosti z naší nejisté budoucnosti.

Krystaly olivově zbarveného hiddenitu z naleziště v Brazílii

Hiddenit je žlutozelená až zelená odrůda silikátu spodumenu. Je pojmenován podle Williama Earl Hiddena, který ho objevil v roce 1879 v Alexander County v Severní Karolíně v USA.  Tamní městečko bylo později přejmenováno na Hiddenite právě kvůli dolům na hiddenit, které jsou dodnes aktivní.  Hiddenit je často uváděn v angličtině pod názvy zelený kunzit nebo Lithia smaragd. Je transparentní ve formě prizmatických krystalů v pegmatitových žilách. Jeho barva se pohybuje od téměř bezbarvé až světle zelené, přes žlutozelenou až smaragdově zelenou. Hiddenit je překrásný kámen pro šperky, ale jeho broušení je velmi obtížné, protože se hodně štěpí. Cena dokonale vybroušeného hiddenitu se proto může pohybovat překvapivě vysoko.

Kromě Hiddenitu neboli zeleného kunzitu, vytváří výše uvedený spodumen další varianty bezbarvých, růžových, fialových a žlutých krystalů. Transparentní růžové až fialové odrůdy jsou známé jako Kunzit, zatímco bezbarvé až světle žluté odrůdy jsou známé jako Triphane. Originální Kunzit má velmi bledé barvy, pokud je přírodní s tmavšími odstíny, má vyšší cenu. V poslední době se objevují tepelně upravené krystaly kunzitu, které díky tomu mají sytější barvu. Všechny typy kunzitu – tedy i hiddenit -  jsou velmi náchylné k vyblednutí na přímém slunečním světle.

Růžový kunzit - vlastní bratříček hiddenitu


Hiddenit – využití pro duchovní a léčebné účely

Hiddenit probouzí a přitahuje pravou lásku. Vkládá nám do srdce milující energie. Hiddenit je skvělý dárek pro nás a pro partnera zejména tehdy, kdy se vzájemná láska začíná vytrácet. Hiddenit pomáhá odstranit vzniklé blokády v obou srdcích.

Hiddenit je také vynikající krystal pro ty, kteří mají problémy vyjádřit své emoce nebo vyznat někomu lásku.

Hiddenit je úžasný kámen pro děti, kterým pomáhá potlačit jejich emocionální úzkosti. Může být použit jako léčivý kámen k léčbě členů rodiny, přátel, nebo zvířat.

Jako ochranný kámen, Hiddenit rozptyluje negativitu, chrání auru těla od nežádoucích energií a duševních vlivů.  Umí dobře blokovat geopatogenní stres.

Hiddenit pomáhá při hojení hlubokých psychických ran v srdci a je vynikajícím krystale pro zotavení ze závislostí a nadužívání drog a alkoholu. Hiddenit pomáhá těm, kteří ztratili někoho drahého, ať už prostřednictvím úmrtí, nebo z důvodu vzdálení se od domova nebo z důvodu odcizení. Hiddenit pomáhá lépe se vyrovnat se ztrátou toho, co bylo ve vašem životě velmi důležité - například doma nebo v práci. Hiddenite je také krystalem obnovy, který poskytuje naději v těžkých chvílích.   


Hiddenit – udávané léčebné vlastnosti

(Vezměte prosím na vědomí!  Informace na této webové stránce nejsou náhradou za konzultaci s lékařem. Veškeré informace obsažené na této webové stránce, včetně informací týkajících se zdravotních a veterinárních záležitostí, produktů či způsobůošetření, slouží pouze k informativním účelům.  Rozhodně navštivte svého lékaře před zahájením jakékoli alternativní léčby, diety, užívání potravinových doplňků  nebo cvičebních programů.)


Hiddenit a jeho fyzická léčivá energie

Udává se, že Hiddenit posiluje oběhový systém a srdeční sval, a je užitečný při léčbě neuralgických potíží, bolesti kloubů a bolesti zubů.

Hiddenit napomáhá léčbě deprese a úzkostných poruch, pomáhá fyzickému tělu se zotavit z emočního stresu

Hiddenit a jeho emocionální léčivá energie

Hiddenit probouzí srdce, pomáhá znovu přinést milující myšlenky a komunikaci, napomáhá spontánnosti a upřímnosti ve vztazích. Poskytuje jemné připomenutí toho, jaké radosti jsme cítili k partnerovi v počátku našeho vztahu, s jakou radostí jsme ho přijímali přesně takového, jakým on byl, nebo ona byla. Hiddenit nám umožňuje milovat celým srdcem a hledět optimisticky do budoucnosti vztahu, aniž bychom byli znepokojeni z jeho budoucích výsledků.

Hiddenit pomáhá těm, kteří mají potíže s nerozhodností. Pomáhá nám také překonat mylnou představu, že finanční nebo hmotný majetek, jsou skutečným měřítkem něčí opravdové hodnoty.

Hiddenit - léčba a vyrovnávání energie čaker

Hiddenit, krystal v odstínech zelené, stimuluje srdeční čakru.  Reguluje naše interakce s vnějším světem a řídí to, co jsme již přijali, a to, čemu dokážeme odolat. Hiddenit uvádí do rovnováhy energii srdeční čakry.

Právě energie zelených krystalů je využívána pro řešení blokády a znovu vyvážení srdeční čakry, pomáhá nám jasně pochopit naše vlastní potřeby a pocity.


Hiddenite a duchovní energie

Hiddenite je vysoce vibrační kámen, který probouzí energii našeho srdce tak, aby nastal mír a klid v jádru našeho bytí. Jako když pobízíme male dítě, obdobně nás hiddenit nás povzbuzuje k zastavení se a přijímání věcí kolem nás, k otevření srdce k lásce. Přináší nám zkušenost, jež nám dává skutečnou vděčnost, svobodu a bezpečnost, což nám umožňuje být otevření, silní, milující a plní života.  Učíme se poznávat skutečné dary života.

Hiddenit a energie jeho barvy

Hiddenit, nebo také zelený Kunzit, je obdobně jako většina zelených polodrahokamů "krystal růstu", který má v sobě zemské životní síly zrození, vývoje a zrání, a také moc neustálé obnovy přírody. Je to velmi silný pomocník v péči o třeba začínající rodinné vztahy nebo třeba zahájení podnikání. Zelené drahé kameny jsou ideální pro udržení podnikání tak, jak jsme si jej naplánovali. Hiddenit jako zelený kámen pomáhá jít životem na po cestě, kterou jsme si stanovili. Světle zelené kameny  obecně podporují duchovní růst, kameny tmavšího zeleného odstínu jsou naopak talismany fyzického růstu a síly, a také bezpečí při cestování.

Žluto-zelený nebo olivově zbarvený Hiddenit kombinuje zelené paprsky růstu se žlutými paprsky čistého slunečního svitu, jež jsou cyklem zrození, vrcholu životních sil a následného dozrávání. Obě barvy zvyšují naši vnímavost k novým významům a nápadům, svítí nám na cestu k moudrosti a porozumění. V této barvě je Hiddenit talismanem pro hledání poznání a osvícení. Ve světlejších odstínech olivově zabarvené krystaly poskytují potřebnou vytrvalost a odhodlání pro duševní výzvy. Hiddenit v tmavších odstínech zelené je "kamenem studia," pomáhá nám v dlouhodobém úsilí o vyšší stav poznání a uvědomění. Je vynikající pro dosažení věcí, které vyžadují stálost a dlouhodobý cíl - ne divoký, bujný růst, ale pomalý, stabilní vývoj našeho života a povolání.

Hiddenit ve tmavších odstínech zelené je "kamenem studií"



Meditace s Hiddenitem

Hiddenite vede k hlubokému a soustředěnému meditativního stavu, stimuluje intuici a tvořivost při rozptýlení nežádoucích a negativně zaměřených energií. To je zvláště užitečné pro ty, pro které je obzvláště obtížné naladit se do stavu meditace. Uchopení krystal Hiddenitu ve svislé poloze vyrovnává srdeční čakru a energetických center vašeho těla.

Hiddenit a věštění

Význam  Hiddenitu pro věštbu: potvrzení, co opravdu chcete, protože to nemusí být tak nemožné, jak si možná sami myslíte. K dosažení vašeho cíle vede cesta

Hiddenite jako božský kámen

Hiddenit tak jako ostatní zelené kameny, je poctou Persefoně, řecké bohyni jara. Persefona představuje oslavy zrození, kdy Země ožívá a přichází nový růst.

Krystaly Hidennitu mohou být také použity na počest Astarte, fénické bohyně plodnosti, lásky a války. Astarte je známá v mnoha kulturách pod různými jmény, je známá I jako královna hvězd. Pomáhá s potížemi s láskou a udržuje věrnost v lásce mezi dvěma milujícími se partnery.
  

Hiddenit jako narozeninový kámen

Hiddenit je kámen, který není spojen se žádným znamením Zvěrokruhu, ale jako ostatní výrazněji zelené kameny je kamenem jara a časného léta. Je tedy narozeninovým kamenem těch, kteří se narodili v srdci jara (20. dubna až 20. května). Těm šťastným, kteří jsou narozeni v této době, přináší hiddenit obnovu, úspěch v nově zahájených věcech a podnikání, stejně jako dobré zdraví.
Hiddenit ve světle olivové barvě je pak narozeninovým kamenem těch, kteří se narodili v době, kdy zelená barva jara ustupuje sytě žluté barvě blížícího se léta (21. května - 20. června). Narozeným v této době přináší světlý hiddenit probuzení, nevázanost a učení.

Hiddenit pro amulety a talismany

Hiddenit je “strážným” kamenem a zároveň “nositelem snů”.  Ve fyzickém světě jsou z Hiddenitu fantastické amulety pro cestování, ochranu našich blízkých, našeho majetku a naší fyzické bezpečnosti. V duchovním světě mají krystaly “strážci”  speciální použití. Slouží k ochraně našeho přesvědčení proti pochybnostem a mohou nám pomoci zůstat věrni svým ideálům a přesvědčením. A tím i posílit svou sílu charakteru. Krystaly “strážci” mohou také chránit dobrou náladu během v těžších dobách našeho života. Napomáhají tomu, abychom si udrželi své dispozice, smysl pro humor a respekt k druhým. Hiddenite je také “nositel snů”, kdy jako zvláště silný talisman pomáhá zaměřit naši energii na udržení našich snů. Pomáhá překonávat překážky v našem životě tím, že nám dodává houževnatost, vytrvalost a trpělivost.

Hiddenit a Feng Shui

Zelený Hiddenit představuje energii podobnou energii dřeva -  tedy energii růstu, dospívání, nových začátků, výživy a zdraví. Zvyšuje vitalitu, přináší hojnost a podporuje náš fyzický vývoj. Použijte zelené krystaly a vhodně je umístěte do prostor, které používáte k jídlu, do místností malých dětí nebo v místě vašeho domova či práce, kde chcete začít nový nový projekt. Energie Hiddenitu tradičně spojena s oblastí na východě a jihovýchodě vašeho domova či místnosti. To je spojeno s rodinou a a oblastí zdraví, stejně jako s oblastí prosperity a hojnosti.

Hiddenit ve starověkých tradicích a legendách

Vzhledem k objevení Hiddenitu až v roce 1879 nejsou s tímto kamenem spojeny žádné legendy a pověsti. Hiddenite není proto ani tradičně používaným kamenem.

© 2014 www.nefertitis.cz. Tento článek jako celek ani jeho části nesmí být kopírován a rozšiřován bez předchozího písemného souhlasu www.nefertitis.cz. Naše články jsou chráněny ochranou Copyscape a jejich kopírování je dohledatelné a prokazatelné. V případě, že byste informace z článku chtěli použít pro svůj blog apod., kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím emailu na  info@nefertitis.cz.

sobota 21. června 2014

Čištění drahých kamenů - všechny způsoby jak očistit vaše léčivé kameny


       Jsou dva nejčastější dotazy z těch mnoha, které ohledně léčivých kamenů dostáváme. Kromě "co mohu dělat se svými léčivými kameny?" (odpovědi naleznete zde), je druhým nejčastějším dotazem "jak mám očistit svůj léčivý kámen?". Přinášíme Vám proto přehled všech způsobů očisty drahých kamenů,  který v tomto rozsahu jinde nenajdete. Přejeme příjemné čtení!

Existuje mnoho způsobů, které se v současné době používají pro očistu drahých a léčivých kamenů a krystalů tak, aby se zvýšily účinky jejich metafyzické energie.

Téměř od nepaměti se věří, že kameny mají svou paměť, pamatují si, kde byly, kdo se jich dotýkal, a také všechny síly a energie, které je obklopovaly. Drahý kámen může přenést na kohokoliv a cokoliv prakticky jakoukoliv energii, která je v něm uložená.  Každý léčivý drahý kámen musí být proto občas očištěn od jakýchkoliv nežádoucích energií, které se v něm mohly od vás, od ostatních lidí nebo z prostředí, ve kterém jsou kameny uloženy.

Například léčitelé, kteří drahé kameny a minerály používají k léčení jiných lidí, čistí své léčivé kameny po každém použití, protože kameny by mohly v sobě nést bolesti (jak fyzické, tak emocionální) z předchozí léčby. Kameny by pak mohly bolesti přenést na jiné, pokud by nebyly očištěny od energií, které byly do nich při předchozí léčbě přeneseny. Jestliže kámen absorbuje negativní energie, nemůže správně fungovat pro jakýkoli účel, pro který byl naprogramován. 

Kdy je nezbytně nutné drahý léčivý kámen očistit?

1. Co nejdříve poté, co jste jej koupili.
2. Před tím, než budete drahý kámen programovat k účelu, za kterým jste si jej pořídili.
3. Po každém jeho použití.
4. Pokud máte pocit, že se vyčerpala energie léčivého kamene. 

Všechny léčivé kameny mají svou vlastní energii



Jak často by měl být kámen očištěn?

Kameny, které pravidelně používáte – nosíte jako šperk anebo je nosíte s sebou, by měly být očištěny denně.
Léčivé kameny, masážní hůlky a kyvadla musí být očištěny po každém použití.
Oltářní kameny a léčivé kameny na zlepšení či vztahů prostředí v domě, bytě nebo na pracovišti, by měly být očištěny alespoň jedenkrát za měsíc.

Jak dlouho trvá, než se drahý kámen očistí?


Doba potřebná k očištění kamene se liší v závislosti na tom, jak daný kámen „vyčerpaný“ a jakou metodu použijete k jeho očistě. Údaje dále v článku představují nejkratší dobu očisty mírně „vyčerpaných“ kamenů. Samozřejmě, že u silně vyčerpaných kamenů bude jejich očista trvat delší dobu než u mírně vybitých kamenů. Nově získané kameny a kameny, které mají být naprogramovány, budou potřebovat k očistě nejvíce času. Nicméně – jak dlouho očista potrvá, by mělo být jen na vás – prostě jen poslechněte vaši intuici, která vám to řekne.

Jak tedy drahé a léčivé kameny očistit?


Existuje mnoho způsobů, jak očistit kámen. Který ze způsobů si vyberete, by mělo být založeno na druhu kamene, na tom, kolik času máte a jaké věci pro očistu máte k dispozici. Ale – jak už jsme uvedli výše – zapojte vaši intuici, ať je ona vaším průvodcem procesem očisty.

Velmi účinné při očistě kamenů od negativních energií jsou přírodní síly, jako jsou základní prvky přírody (oheň, voda, země a vzduch), dále pak Slunce, Měsíc a rostliny.
Drahé kameny reagují na záměry jejich uživatelů, proto je nesmírně důležité, abyste během jejich očisty -  bez ohledu na to, kterou metodu použijete, měli ve své mysli cíl, aby nechtěné energie byly odeslány na místo, kde nemohou způsobit žádnou škodu. Zároveň s tím mějte v mysli touhu oživit kámen pozitivní energií.

Metody pro očistu drahých a léčivých kamenů:


Použití přírodních prvků - oheň, voda, země a vzduch:

Oheň – opatrně několikrát pohybujte kamenem přes plamen svíčky, dokud intuitivně nepocítíte, že byl očištěn. Hořící oheň spálí negativní energie. Tato metoda je nejvíce vhodná pro kameny, příslušné prvku Ohně. Z našeho pohledu však nejde o nejlepší metodu a prakticky ji nepoužíváme kvůli riziku popálení ale i možného poškození kamene.

Vykuřování – nechte opatrně několikrát projít kámen skrz kouř některého ze speciálních vykuřovadel, pokud je nemáte k dispozici, nechte projít kámen kouřem ze sušené šalvěje. Vykuřujte kámen tak dlouho, až intuitivně vycítíte, že negativní energie z něj byla vymazána. Přečtěte si více o vykuřování drahých  kamenů na nefertitis.cz.

Vykuřování je jedním z nejlepších způsobů očisty nejen
 léčivých kamenů, ale i sebe a sama a míst, kde žijeme


Voda - opláchněte kámen v tekoucí vodě. To můžete provést jedním ze tří způsobů:
1) tím, že dáte kámen do řeky nebo potoka po dobu několika minut (umístěním kamene do sáčku ze síťoviny si zajistíte, že bude držet na místě)
2) ponecháním v dešti několik hodin
tím, že držíte kámen pod vodou, tekoucí z kohoutku po dobu několika minut
3) Voda smyje negativní energii a vrátit jí Zemi, kde může být neutralizována.
UPOZORNĚNÍ!: Nepoužívejte nikdy vodu na měkké kameny, jako je angelit, některé vápence, howlit, aragonit, azurit, dolomit, malachit, selenit, síra, atd. Tyto kameny se v menší či větší míře ve vodě rozpouštějí.

Nádherný kámen azurit rozhodně pod vodu nepatří


Země - zakopejte kámen do země na celý den, místo si raději označte. Tuto metodu lze použít i v bytě, zahrabáním kamene do květináče, naplněného zemino. Půdu, kde je kámen zahrabán, nezalévejte! Půda bude absorbovat negativní energii, rozptýlí ji a přemění ji na energii pozitivní. Kameny se v zemi cítí dobře, protože se tak vracejí tam, kde byly stvořeny a kde rostly.

Vzduch - vykuřujte kámen na všech stranách s pomocí vykuřovacího svazku bylin, obsahujícího šalvěj, nebo sušené šalvěje anebo cedrového dřeva. Můžete také kamenem procházet skrz kouř santalového dřeva nebo kadidla. Šalvěj je velmi účinný očistný prostředek, neutralizuje negativní energii a přeměňuje ji na pozitivní energii. Samozřejmě můžete použít i jiné byliny či pryskyřice, které vám budou příjemné. Široký výběr vykuřovadel, bylin a pryskyřice najdete můžete najít zde

Kadidlo

Vykuřovací svazek šalvěj s pinií


Mořská sůl jeden z nejlepších způsobů očisty kamenů je vodou a mořskou solí. Můžete to udělat tak, že kámen v sáčku ze síťoviny oplachujete v moři několik minut. Jako náhradní způsob můžete zvolit namočení kamene na několik hodin do sklenice s vodou se špetkou mořské soli. 
UPOZORNĚNÍ!: Sůl může poškodit povrchovou úpravu na některých kamenech. Voda může poškodit měkké a drobivé kameny. Pokud umístíte kámen v suché mořské soli (bez vody), může dojít k poškození jeho elektromagnetického pole.

Světlo – položte kámen po dobu nejméně jedné hodiny na místo v jasném slunečním světle, buď venku, nebo na okenním parapetu. 
UPOZORNĚNÍ!: solární energie může být příliš silná pro některé kameny, které byly stvořeny v rámci prvku Země. Sluneční svit může způsobit vyblednutí barvy u některých kamenů. Alternativní a šetrnější metodou je umístit kámen v měsíčním svitu po dobu nejméně jedné noci za úplňku a dvě i více nocí, pokud není měsíc v úplňku.

Zvukprodukujte tóny s pomocí zvonku, zvonkohry, ladičky nebo „zpívající misky“. Opakujte zvuk, dokud nebudete cítit, že kámen je zbaven negativní energie. Čisté tóny prostupují svými vibracemi drahý kámen tak, že ten již v sobě nedokáže držet negativní energii, která víří pryč.

Zvonkohra z přírodního achátu

Dech - držte kámen u vašeho srdce, zatímco se zhluboka nadechnete. Pak dejte kámen k ústům a zprudka na něj vydechněte. Opakujte to několikrát, vždy při tom mějte v mysli váš záměr očistit kámen všech negativních energií. Váš dech (Dech života) v kombinaci s vaším záměrem představuje velkou očistnou sílu, která dokáže dostatečně očistit kámen od negativních energií. Vaše intuice vám přitom řekne, kdy je očista dokončena.

Vizualizace – představte si v duchu, jak sloupec čistě bílého nebo zlatého světla sestupuje shůry a obklopuje váš kámen. Myslete při tom na to, že máte záměr, aby kámen byl očištěn a přeměnil negativní energie do těch pozitivních. Vizualizace v kombinaci s vaším záměrem očisty je dostatečně silná na to, aby kámen očistila. A opět platí, že je třeba poslouchat svou intuici.

Rostliny - umístěte kámen do květináče s jednou z vašich rostlin po dobu několika hodin. Stejně jako živé rostliny čistí vzduch, mohou také stejně očistit kameny a přeměňovat negativní energii na pozitivní energie. Pokud nemáte k dispozici rostliny, alternativní metodou je vložit kámen do sklenice sušené šalvěje nebo cedrového dřeva po dobu jednoho dne. Bylinky do sebe absorbují negativní energie, proto se nesmí používat ty stejné opakovaně. Po použití vždy byliny spalte, zahrabejte je do země nebo je zahoďte do řeky nebo potoka.

Očista na krystalech přírodního křišťálu - umístěte kámen na velkém krystalu průzračného křišťálu nebo do misky, naplněné drobnými krystaly křišťálu alespoň po dobu jednoho dne. Krystaly křišťálu křemen umí skvěle odstraňovat negativní energie, aniž by samy byly jimi dotčeny – netřeba tedy mít obavy, že energie z očištěného kamene se přenese do křišťálových krystalů.

Surové krystaly přírodního křišťálu


Pyramida – nechte na několik dní kámen pod skleněnou pyramidou. Energie, produkovaná pyramidou, má schopnost neutralizovat negativní energii, která je v kameni uložena.

Očistu drahých a léčivých kamenů lze provést buď pouze pomocí jednoho z uvedených způsobů nebo jejich kombinací, jako jsou třeba čtyři prvky země, nebo světla a krystalů křišťálu, nebo rostlin a dechu, nebo vykuřování a vizualizace a zvuku - to jen abychom jmenovali alespoň některé z mnoha možností. Kombinace typicky zahrnují použití kterékoliv od dvou do pěti různých způsobů očisty.

Všechny očistné metody jsou vzájemně slučitelné, proto se vůbec neobávejte použít jakákoliv kombinace, které intuitivně vnímáte, že jsou správné pro váš kámen i pro vás. Očista kamenů pomocí kombinace metod je zvláště vhodná pro čištění nových kamenů, čištění kamenů, které hodláte naprogramovat pro konkrétní účel a pro rychlé dobíjení silně vyčerpaných kamenů. Kombinace jednotlivých metod vám pomůže očistit kameny efektivněji a často i mnohem rychleji.


Důležité upozornění: všechny zde uvedené údaje o léčivých vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu. Mějte vždy na paměti, že použití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že cítíte na sobě příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte svého lékaře! Schopnosti léčivých kamenů používejte pouze jako dodatek ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu.


© 2014 www.nefertitis.cz. Tento článek jako celek ani jeho části nesmí být kopírován a rozšiřován bez předchozího písemného souhlasu www.nefertitis.cz. Naše články jsou chráněny ochranou Copyscape a jejich kopírování je dohledatelné a prokazatelné. V případě, že byste informace z článku chtěli použít pro svůj blog apod., kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím emailu na  info@nefertitis.cz.


úterý 3. června 2014

Drahé kameny pro obnovení vášně v milostném životě

Zdá se vám,  že ve vašem milostném životě je méně vášně, než byste chtěli? A přitom vášeň a touha zde byla v době, kdy pro vás i vašeho partnera bylo vše mezi vámi  nové a velmi vzrušující?
I když intenzita lásky je vždy nejvyšší na začátku zamilování se, není žádný důvod, proč bychom neměli mít planoucí vášeň i mnoho let od počátku vašeho vztahu.

"Nová láska"  -  tedy zamilování se, má výraznou výhodu objevování - oba partneři mají tolik nových věcí k prozkoumání jeden o druhém, že mnoho vášně poskytuje už jen vzrušení z objevování neznámého a nového. Když se zamilujeme, potom i ty nejmenší věci se zdají být neuvěřitelně vzrušující.

Je možné, že vášeň, která přichází s novou láskou, nemusí být vášní skutečnou - právě proto, že se téměř  nevyhnutelně zmírňuje až docela zmizí Mnozí z nás znají pocit, že "líbánky jsou u konce ". V takovém případě nastal čas probudit skutečnou vášeň, která dříme v nás i našem partnerovi. A jsou drahé a léčivé kameny, které nám v tom mohou pomoci.

Nejlepší probouzeč vášně” mezi drahými a léčivými kameny !

Použijte drahý kámen jehož název je spojen s Měsícem, jenž je předmětem mnoha milostných písní a básní, a který se stal doslova synonymem pro romantiku!

Měsíční kámen!

Měsíční kámen má za sebou dlouhou historii jako kámen romantiky a romantiků. Podle starých Římanů byl měsíční kámen stvořen z měsíčního svitu. Staří Hindové věřili, že měsíční kámen je zrozen z opravdových  měsíčních paprsků. V dnešní Indii je tento kámen stále považován za tak posvátný, že je prezentován pouze na žluté hedvábné látce - žlutá barva je v Indii posvátnou barvou. Měsíční kámen je kamenem  římské bohyně Diany, která ztělesňuje plodnost, hojnost,  přírodu, prozřetelnost a  svobodu.

Jako dárek pro vaši lásku je měsíční kámen tím nejlepším drahým kamenem. Je tomu tak kvůli jeho moci vzbudit vášeň a umožnit zamilovaným nahlédnout jejich budoucnosti - dobré i zlé. Čistá energie měsíčního kamene zesiluje naši intuici. Již ve starověku lidé věřili, že měsíční kámen podporuje plodnost. Samozřejmě, že plodnost tradičně znamená plození dětí, ale znamená také péči o naši lásku tak, aby prospívala a harmonicky se rozvíjela byla plodná v oblasti citů a vztahů.

Je řada způsobů, jak můžete zkusit zintenzivnit vášeň v ložnici:

Umístěte tromlovaný kámen, kouli nebo hůlku z měsíčního kamene u vaší postele. 

Držte měsíční kámen během úplňku ve vaší ruce - a představte si hlubokou, planoucí vášeň se svýpartnerem.

Používejte šperky z měsíčního kamene nebo šperky osazené měsíčním kamenem.

Daruje měsíční kámen svému partnerovi, ale nejdříve kámen očistěte od cizích energií (o očistě kamenů si můžete přečíst třeba zde) a uložte potom měsíční kámen na bezpečném místě, kde se ho jiní lidé nemohou dotknout .

Kombinujte měsíční kámen s ostatními kameny lásky

Chcete-li zvýšit sexuální energii a přitažlivost, kombinujte spolu tyto drahé kameny : měsíční kámen a sluneční kámen

Chcete-li podpořit kreativitu při milování, erotiku či spontánnost se svým partnerem, použijte spolu:
měsíční kámen a rodochrozit

Chcete-li vyléčit emocionální jizvy či rány z minulých vztahů, které mohou utlumovat či omezovat vaši schopnost prožívat vášeň v novém vztahu, použijte: měsíční kámen a rodonit

(Měsíční kámen je i kamenem pro" nové začátky ", zatímco rodonit je kámen záchrany ).

Drahé kameny můžete uložit společně v nějakém váčku, vložit je do dekorativní  mísy v ložnici, nebo jakýmkoliv jiným způsobem, jenž vám vyhovuje pro získání magické a léčivé energie z drahých kamenů.


Chcete-li vědět vice také o kamenech lásky, článek o nich najdete zde.

Měsíční kámen pomáhá obnovit vášeň v milostném vztahu