neděle 7. září 2014

Nejsilnější léčivý kámen světa Super 7 - ametyst s kakoxenem


Nádherný kámen se zvláštním názvem „Super 7“ (anglicky Super seven) doslova okouzluje několika barvami fialové, hnědé, oranžové a rudé barvy. Křišťálové čistý a průhledný kámen, někdy též poloprůhledný, je charakteristický právě barvami sedmi různých kamenů a polodrahokamů, které se v něm více či méně objevují. Není na světě druhý takový kámen, jenž by v sobě spojoval krásu a vlastnosti tolika různých kamenů.
 „Super sedmička“ je léčivý kámen vzácný nejen svým složením, krásou a vlastnostmi, ale také tím, že jeho naleziště jsou již téměř vytěžena a jeho dostupnost na trhu je výrazně omezena. Tento fakt bohužel znamená i poměrně vysokou cenu „super sedmičky“ na trhu, na druhou stranu jde o kámen vysloveně exkluzivní, který vřele doporučujeme ke koupi – jde o jeden z nejsilnějších léčivých kamenů, navíc vzhledem k omezenému výskytu se stabilní až mírně rostoucí cenou. Aktuálně se těží v Brazílii a ve Spojených státech, a i když byla ve světě objevena nová naleziště, většinou se v nich již nenachází jako „super sedmička“, ale spíše jako „super šestka a super pětka“ – je v něm již spojeno méně kamenů.
Nádherný exemplář kakoxenu v ametystu - spolu s křemenem,
rutilem, lepidokritem, záhnědou a geothitem vytvářejí
 tuto neskutečnou krásu, který je občas na trhu pod názvem Super 7
Hlavní minerál v kameni, jenž se nazývá „super sedmička“ nebo také „svatá sedmička“ (Sacred seven) je kakoxen (anglicky Cacoxenite). Na světě snad neexistuje lepší krystal, než je ten, ve kterém kakoxen spolu s ametystem, záhnědou, křemenem, sagenitem - čirým křišťálem s rutilem, goethitem a lepidokritem spojil své síly dohromady do jednoho mocného léčivého kamene. Tento úžasný kámen aktivuje všechny čakry a bio magnetické pole našeho fyzického těla, stejně jako aktivuje jiné krystaly kameny, umístěné vedle něj. „Svatá sedmička“ poskytuje vedení na cestě životem a dává podporu pro přijímání duchovních darů. Přináší nám klid a pocit naprosté bezpečnosti a vzájemného propojení mezi blízkými lidmi.
Léčivý kámen Super 7 tak v sobě nese ochranné vlastnosti ametystu, spolu s očistnými a uzemňujícími schopnostmi záhnědy, které jsou posíleny energií rutilu v křišťálu, goethitu a lepidokritu. A především a hlavně má v sobě Super 7 vynikající vlastnosti kakoxenu, který nejen posiluje všechny vlastnosti kamene, v němž je kakoxen přítomen, ale přidává k nim právě ty své. Sám o sobě je kakoxen jeden z nejkomplexnějších léčivých kamenů.
Kakoxen v ametystu je velmi silným ochranným kamenem
a nejkomplexnějším léčivým kamenem vůbec

Léčivé vlastnosti kamene Super 7

S pomocí Super 7 můžete harmonizovat své tělo, mysl a intelekt. Super 7 také pomáhá stimulovat regenerační schopnost našeho těla, pomáhá také podpořit imunitní systém. Má vysoké energetické vibrace, napomáhá léčení psychických onemocnění a obnovuje naše intelektuální síly.
Jestliže má v sobě kámen viditelnou fialovou barvu ametystu, napomáhá Super 7 také oživit naši mysl, nacházet v sobě novou kreativitu a přináší nám neobvyklá řešení životních situací
Pokud má v sobě Super 7 více žluté barvy, potom nám přináší sílu najít nové zájmy a nové vztahy a pomáhá nám vidět věci v jiném světle. Pomáhá nám ujasnit si věci dosud nejasné, probudit chuť k jejich řešení a přidává chuť, optimismus a smysl do našeho života a našich vztahů. Světle žluté krystaly kakoxenitu v Super 7 zajišťují šťastný vstup do nových vztahů, protože podporují dobrou komunikaci mezi lidi. Posilují naši vnímavost k potřebám nám blízkých lidí a lidí v našem okolí. Tmavě žluté krystaly jsou výborným pomocníkem, když je v životě třeba rozhodnost, přesnost, nebo přesvědčivost.
Jestliže má v sobě Super zlatě zabarvený kakoxen, potom nám takový kámen přináší úspěch, nadšení, štěstí a sílu. Zlatá je tradičně barva králů, bohatství a slunce. Super 7 se zlatavým zabarvením se dotkne nějhlubší části části mysli a vyčaruje nám obrazy mystických míst a nečekaných dobrodružství. Světle zlaté krystaly poskytují jednoduché radosti života - veselí a pohodu. Tmavé zlaté krystaly nám dají hlubší, výraznější smysl pro oddanost a odhodlání, které poskytují vyspělé nadšení a schopnost sdílet celoživotní závazek péče a lásky.
Má-li v sobě Super 7 více hnědě zabarvené záhnědy a kakoxenu, pak nám přináší spojení s přírodním světem. Hnědá je barvou domova, ohniště a přírody. Tato barva v Super 7 pomáhá člověku uvolnit se a obnovit v sobě vnitřní klid. Je to uzemňující kámen, který podporuje náš pocit bezpečí a stability.
Super 7 je na trhu jak v podobě tromlovaných či surových kamenů, ty nejkrásnější kusy jsou používány pro výrobu nádherných šperků, především přívěsků.
Přívěsek se Super sedmičkou, doplněný  broušenými ametysty

Hlavní vlastnosti kamenů v kameni Super 7

Ametyst 
je varianta křemene. Je skvělým kamenem pro ty, kdo hledají duchovní osvícení. Ametyst propůjčuje sílu, stabilitu, trpělivost a klid ve stresových situacích. Ametyst je silný kámen pro změnu negativní energie na pozitivní energii.

Křemen 
je známý pro jeho schopnost zvýšení energie a komunikace a poslechu. Čirý křemen zvyšuje tok energie a harmonie.

Záhněda
je křišťál, který má světle až tmavě kouřově šedou až černou barvu. Zlepšuje schopnost soustředění, pozornosti, kreativit a dobré obchodní prozíravosti. Pro ty, kdo, jsou ustavičně ve stresu, je záhněda vynikajícím uzemňujícím a zklidňujícím kamenem.

přispívá k našemu duchovnímu probuzení, pomáhá nám prosazovat nové myšlenky a znalosti, umožňuje nám vidět pozitivní, benevolentnější stránku našeho života.

Kakoxen s ametystem

Goethit 
nám může usnadnit komunikaci, stejně jako stimulovat a posilovat naše vyjadřovací schopnosti. Goethit je skvělým kamenem pro ty, kteří chtějí zlepšit schopnost soustředění.

Lepidokrokit 
působí jako stimulant pro intelektuální činnosti, může pomoci podpořit naše uzemnění, jasné myšlenky, rozšíření a udržení znalostí.

Rutil
 v křišťálu nám může přinést sílu, lásku a klid. Pomáhá urychlit růst na všech úrovních těla, mysli a duchovního rozvoje. Je vynikající volbou pro podporu a budování stability v rámci vztahů, stejně jako pro podporu emocionální a duševní rovnováhy. Rutil v křišťálu je velmi silný kámen pro rozptýlení nežádoucích energií.  

Zlatý rutil v křišťálu

Super 7 a znamení Zvěrokruhu


Super 7 je kámen, který není spojen s žádným znamením Zvěrokruhu, nicméně některé zdroje uvádějí, že je vhodný pro ty, kteří se narodili ve Znamení Vodnáře a Střelce.


Důležité upozornění: všechny zde uvedené údaje o léčivých vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu. Mějte vždy na paměti, že použití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že cítíte na sobě příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte svého lékaře!Schopnosti léčivých kamenů používejte pouze jako dodatek ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu.


© 2014 www.nefertitis.cz. Tento článek jako celek ani jeho části nesmí být kopírován a rozšiřován bez předchozího písemného souhlasu www.nefertitis.cz. Naše články jsou chráněny ochranou Copyscape a jejich kopírování je dohledatelné a prokazatelné. V případě, že byste informace z článku chtěli použít pro svůj blog apod., rádi vám texty i obrázky poskytněme, kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím emailu na info@nefertitis.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat